
Varuprover strömmar in i samma takt som våren och sommaren gör sig påmind! Detta är årets nyheter från Santa Maria till grillsäsongen… Två sorters chips, ”Sea salt” & ”Barbeque”. Bägge sorterna är lite hårdare chips med tillhörande dipper i smakerna :
- ”smoky sourcream”
- ”salsa chipotle”
- ”salsa paprika”
Detta tror jag kan bli en riktigt hit som tilltugg i sommar. Servera dina grillgäster på en förrättsbricka medan köttet ligger på grillen! Perfekt!
Två nya såser också. En BBQ-sås, och en klassisk hamburgerdressing! Jag tycker allt dom varit duktiga och lyssnat på oss konsumenter, detta var spännande nyheter måste jag säga! Smakprover och betyg kommer med solen förhoppningsvis inom kort! 😛

En liten resumé från förra året…
Förra årets grillnyhter från Santa Maria var inte fy skam de heller! Dom gick varma hela sommaren, inte ”rubben” kan jag ju erkänna för de rör jag bäst ihop själv tycker jag! Men kryddkvarnarna allround & chili, dom använde jag både till marinder, till bordskrydda, till grillat och i salsor och dipper! Kanongoda! Och alltid trevligt med kvarnar då smakerna blir mer framträdande. BBQ såsen som blev en riktigt ”hit” förra sommaren var ”Kentucky whiskey”, och den finns såklart kvar i årets sortiment! Tack för de!
Ja! Då väntar vi väl bara på solen då, så vi kan rulla fram grillen igen! 😉

Lämna ett svar till Malin J Avbryt svar