
Gubbröra är en riktig klassiker som passar till många tillfällen! Den är lätt att göra och passar utmärkt att ta med ut på picknick med ett gott knäckebröd till! Röran kan ätas varm eller kall! Precis lika gott… Och en favorit här hemma är på rostat bröd! Men Genes tunnbröd är inte fel det heller! 🙂
4 port
Det här behöver du :
2 stora kokta kalla potatisar
3 hårdkokta ägg
½ stor rödlök
4 ansjovisfiléer + spad
1 dl cremé fraiche
3 msk finhackad dill
1 msk kaviar
Salt & peppar
GÖR SÅHÄR :
Finhacka eller mosa potatisen med gaffel grovt. Finhacka äggen. Blanda samman allt i en bunke, tillsätt finhackad rödlök, finhackad ansjovis och ca 2 msk av spadet. Rör ihop tillsammans med cremé fraiche. dill kaviar och kryddor.

Min variant på gubbröra!

Mitt favorit-hårdbröd

Lämna ett svar till Fröken Dill Avbryt svar