
Det här behöver du :
3 större kycklingfileér
½dl potatismjöl
5dl hönsbuljong
3msk soya
½ purjolök
10 st sharlottenlök
2 burkar vattenkastanjer
1 burk champinjoner
1 burk minimajs
2 dl cashewnötter
1 dl passerade tomater
Salt & Peppar
Kycklingkrydda
GÖR SÅHÄR :
Skär kycklingfileeérna i bitar, vänd dom noga i potatismjölet*
Bryn kycklingbitarna i smör & olja, tillsätt skivad purjolök, sharlottenlök, hönsbuljong, soya, champinjoner, vattenkastanjer & minimajs. Smaka av med kycklingkryddan, salt & peppar. Låt grytan puttra ca 20 min, Servera med nykokt ris.
*(potatiamjöl används mkt i kinesisk matlagning med kyckling då den blir saftigare & mörare då)

Grytan blir ganska STOR, så nu har du kina-mat i kylen för en vecka framöver!

Lämna ett svar till kryddburken Avbryt svar