bild-054.jpg
En variant på skinka / ost / tonfisk / räckor /

Mellanlagren består av en grund-röra som jag sen använder genomgående
för att blanda med skinka, ost eller tonfisk och fördela på bottnarna.
Som avslut brer jag hela smörgåstårtan med röran utan nåt iblandat.
Därefter gladpack in i kylen och garnering dag 2.

Till röran för en tårta till ca 20pers. behöver du detta :
– 5dl cremé fraiche
– 5 dl vispgrädde
– 2dl lättmajonäs
– 1 msk riven pepparrot
– salt & peppar

Innehåll : / Strimlad picnicbog / Riven västerbottenost /
Tonfisk i vatten / Färska skalade räkor /Kokt ägg / Fruktcocktail / Ärtor & morötter /

Garnering : Salladsblad, gurka, rullade ostskivor,
skinkrosetter, räkor, körsbärstomater, citron, kokt ägg.

3 svar till ”Smörgåstårta på mitt sätt”

  1. jussan profilbild
    jussan

    mums gott vad gott det ser ut!!! Härliga bilder du tagit. Jag kommer tillbaka.

    Gilla

  2. Linda profilbild
    Linda

    Hej jag blev sugen att prova din smörgåstårta till min 30 års dag.Jag har alldrig gjort egen smörgåstårta förut och undrar lite hur mycket av det som ska vara till innehåll och garnerig det kan gå åt till en tårta som är till ca 20 pers ?Föresten jag gillar din sida skarpt =)

    Gilla

  3. […] Smörgåstårta på mitt sätt Inga kommentarer än så länge Kommentera RSS för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI Kommentera Rad och paragraf bryts automatiskt, e-postadress visas aldrig, HTML tillåten: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> […]

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect