
En variant på skinka / ost / tonfisk / räckor /
Mellanlagren består av en grund-röra som jag sen använder genomgående
för att blanda med skinka, ost eller tonfisk och fördela på bottnarna.
Som avslut brer jag hela smörgåstårtan med röran utan nåt iblandat.
Därefter gladpack in i kylen och garnering dag 2.
Till röran för en tårta till ca 20pers. behöver du detta :
– 5dl cremé fraiche
– 5 dl vispgrädde
– 2dl lättmajonäs
– 1 msk riven pepparrot
– salt & peppar
Innehåll : / Strimlad picnicbog / Riven västerbottenost /
Tonfisk i vatten / Färska skalade räkor /Kokt ägg / Fruktcocktail / Ärtor & morötter /
Garnering : Salladsblad, gurka, rullade ostskivor,
skinkrosetter, räkor, körsbärstomater, citron, kokt ägg.

Lämna ett svar till Linda Avbryt svar