Blir mer och mer förtjust i min nya Crock pot. Så fenomenalt duktig den är! 😜 Allt blir så gott, saftigt och sköter sig själv när man är på jobbet, sover eller är iväg på andra äventyr. Långkok är något jag alltid tyckt om och brukar ofta tillaga på spis eller i gryta men nu låter jag pottan sköta mångt och mycket av del delen. Köttfärssåser… Alltså hur gott blir det inte? Soppa, söndagsstek, kycklingben, sjömansgryta, risgrynsgröt, och pulledpork – som gjort för denna apparat!

Jag krånglar inte till det så mycket här. Ett stycke skinkstek, en flaska glaze med vitlök/honung och därpå Tony’s grillkrydda. Åtta timmar på hög. Klart! Dra isär köttet, smaka av skyn och slå på.

Här serverade jag köttet tillsammans med gallerpotatis, fetaostsallad, fefferoni och vitlökssås.

 


Medan du jobbar en fredag, jobbar pottan med matens tills alla kommer hem!

4 svar till ”Pulledpork av skinkstek i Crock pot”

  1. Anne profilbild
    Anne

    Jag vill nog ha en Crock Pot. Låter väldigt smidigt!

    Gilla

  2. Maud profilbild
    Maud

    Allt du skriver om kan ju göras i ugn på låg värme. Tycker du det smakar bättre i chock pot?

    Gilla

  3. Vicki profilbild

    Kan man ha den i gång utan att någon är hemma? Jag är orolig för sånt.

    Vicki

    Gilla

  4. Christian Wikström profilbild
    Christian Wikström

    Så trist att höra ditt livs historia när det enda man vill är att få ett bra recept.

    Gilla

Lämna ett svar till Anne Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect