
Idag testar jag en andra variant på Leksands nya knäckepizza med soltorkade tomater, fetaost, oliver och champinjoner. En klockren italiensk touch med bra råvaror. Just det här med knäckepizza har verkligen blivit en succé, det är smaker vi är vana vid sen barnsben. Knäckebröd och pizza! Jag som är från norrland är ju smått beroende av ”hårdbröd” till maten, ett måste helt enkelt och pizza äter vi väl alla titt som tätt vare sig hemmagjord eller köpt så jag förstår att det blivit en populär produkt.
Det tar verkligen inte mer än tio minuter i ugnen så är pizzan färdig. Toppa med något extra om du vill. Jag valde här oregano och chiliflakes och en vitlökssås till. Försvinnande gott och bra mycket nyttigare än en ljus pizzabotten då man lätt får matkoma och känner sig uppblåst. Detta känns mer vänligt för magen och är så galet gott. Har ni fortfarande inte provat så GÖR DET! 😛
En av de tre varianterna du kan hitta i frysdisken. Den här med italienska smaker. Den förra jag provade var vesuvio som ni kan se här och så finns en tacopizza också.
Fryst och färdig med rikligt med toppning, redo för ugnen.
Efter 10 minuter.
Och vi är i mål! Enklare och snabbare kan det knappast bli och absolut ett alternativ till fredagarnas myskvällar. Detta går sååå fort…. Leksands knäckepizza, kan du läsa mer om HÄR!
Jag toppade med lite extra oregano, chiliflakes och serverade med sallad och vitlökssås.
Inlägg i samarbete med Leksand knäckebröd
var tsCsId=17579150;
http://script.tailsweep.com/js/cs.js






Lämna ett svar till Jessica Avbryt svar