Nu har den kommit ut i butik den jag letat efter så länge efter. Leksands frysta knäckepizza. Låter lite galet för att vara en pizza av knäckebröd och jag har undrat många gånger om den skulle bli väldigt hård och lite bränd, eller mjuk och alldeles för blöt… Men nej, inget av mina antaganden var helt rätt! Den här pizzan blev både mjuk och krispig, inte hård, eller bränd, eller vattning på något sätt. Väldigt positivt överraskad och resultatet smakade kanongott och nyttigare än vanlig pizza. Självklart kan man göra egen knäckepizza men det frysta alternativet är bara sååå smidigt att köpa med sig till jobbet en stressig dag, eller varför inte till stugan eller husvagnen såhär i sportlovstider. Det är ju galet smidigt och går snabbt dessutom!
I samarbete med Leksand ska jag prova ett par ur deras sortiment av frysta knäckepizzor och först ut är en klassisk vesuvio med ost, skinka och tomat.
Leksands knäckepizza, kan du läsa mer om HÄR!
Här har vi den klassiska med skinka, ost och tomat och i bakgrunden en med soltorkad tomat, fetaost, champinjoner och oliver. Den ska jag prova härnäst.
Efter 10 minuter i ugnen, 200 grader så blir resultatet såhär! 😛
Och jag ljuger inte när jag säger att den är både mjuk och krispig, precis som en pizza ska vara fast nyttigare!
I samarbete med http://script.tailsweep.com/js/cs.js target=”_blank”>Leksand knäckebröd
// <![CDATA[
var tsCsId=17579149;
// ]]






Lämna ett svar till Mandosa Avbryt svar