När vi kommer till kylskåpsrensning såhär en måndag brukar det finnas mycket att välja på. Då är alltid omelett väldigt praktiskt och mycket går att använda utan att gå till spillo eller behövas slängas. Den här bondomeletten innehåller kokt, överbliven potatis, lite pålägg som salami och tomat och en bit purjolök som nästan börjat sjunga på sista versen. En ostkant åkte också i. Väldigt Budgetsmart och dessutom galet gott! Nu önskar jag er alla en toppenfin vecka! ♥
4 port
Det här behöver du :
5 – 6 kalla, kokta potatisar
6 skivor salami
1 tomat
1 bit purjolök
1 ostkant
5 ägg
1 dl grädde
Salt och peppar
GÖR SÅHÄR :
Skär potatisen i skivor och purjolöken i mindre bitar. Färs på i het stekpanna med lite smör. Tillsätt salami, tomat i tärningar och ost. Slå på äggsmeten och sänk värmen. Salta och peppra. Låt omeletten stekas sakta tills den stelnat. Vänd upp på tallrik. Servera!
Kylskåpsrester.
Fräs på potatis och purjolök innan du tillsätter resten av ingredienserna.
Här åker salami, tomat och ost i.
Äggsmeten hälls på.
Stek på låg värme tills omeletten stelnat.
Servera! 🙂








Lämna en kommentar