20140614-181409-65649330.jpg
Grillsäsongen går på högvarv, vi marinerar kött, rör ihop såser, skapar vackra sallader och aromsmör med olika smaksättningar. Vi kokar ihop glazer, skrubbar nypotatis och grillar både frukt och grönsaker tills det fullkomligt ryker ur öronen! 😛

Jag skulle vilja ha ETT enda tips av var och en er som läser!
Vilket är ditt absolut GODASTE TILLBEHÖR till grillat??
Bara ett!
Det kan vara en vitlökssås, en grillad frukt, ett bröd, en glaze eller krydda. En sallad, en röra etc.
Ett MÅSTE helt enkelt! 😉

Lämna ditt bästa tips i kommentarsfältet så ska jag sammanställa och publicera en lista sen som vi nog alla kommer ha både nytta och smakglädje av i sommar.

Självklart bidrar jag själv med ett tips på något så vansinnigt gott som baconlindade vattenkastanjer, lite salt och peppar på. Rulla in i en skiva bacon och lägg på grillen. Servera till middagen eller plocka och ät direkt från grillen medan du väntar… 😉

20140614-183402-66842114.jpg

53 svar till ”Ditt godaste GRILLTILLBEHÖR?”

  1. Ulla profilbild
    Ulla

    Inlagd jalapeno’s snittas upp lite och fylls m ädelost, vira lite bacon runt och grilla!

    Gilla

  2. Ninni profilbild
    Ninni

    Mitt bästa grilltillbehör är grillade Quesadillas med philadelphia och sambal oelek! Det är så fantastiskt gott och har gått hem hos alla jag bjudit dem på. (Och så många som frågar efter receptet, oj oj!) 🙂

    Det man behöver är: (Kör inte med exakta mått utan man får testa sig fram!)
    6 st tortillabröd
    2 förpackningar Philadelphiaost
    Sambal Oelek
    1 påse riven ost (Gärna lagrad för bästa smak)
    Eventuellt lite riven hackad lök
    Olivolja

    Blanda ihop philadelphiaosten med sambal oeleken i en bunke (eventuellt den finhackade röda löken också om det önskas). Smaka dig fram efter lagom hetta och smak! Bred sedan på ett lager med färskostblandningen på tortillabröden, strö sedan över lite riven ost och vik ihop dom till halvmånar.
    Pensla bröden med olivolja och grilla ett par minuter så de fått fin färg och osten smält. Skär sedan bröden i hälften och servera! Mums 🙂

    Gilla

  3. Annika profilbild
    Annika

    En god sås/krämig sallad på 5 dl creme fraiche, ett broccolistånd och en liten rödlök.
    Finhacka rödlöken, och skär ner broccolin (färsk) i små, små buketter. Rör ner i creme fraichen och salta lite. Låt gärna dra någon timme innan servering.

    Gilla

Lämna ett svar till Ninni Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect