toast_egg_burger
Enkel match till middag, bröd, färs, ägg och grönsaker och så vansinnigt gott! Några stänk HP eller chilisås och saken är biff. – Eller toast egg burger!  Med extra lös gul som får rinna ner sådär härligt över hamburgaren. 😛 Mer behövs inte.

Ibland går det väldigt fort att svänga ihop kvällsmiddagen. Idag ska jag dock krångla till det lite mer och göra en god fiskgratäng med räkost och potatis till, självklart ska ni få receptet sen.

Burgare 4 st
400 gram nötfärs
½ dl vatten
knappt 1 msk Tony Chachere´s grillkrydda
½ tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
1 krm vitpeppar malen

GÖR SÅHÄR : 
Blanda samtliga ingredienser. Forma till burgare för hand eller i press. Stek i het panna med smör ca 2 min på varje sidan.

Tillbehör : 
Stekt toast eller surdegsbröd
Stekt ägg
Grönsaker
Chilisås

toast_egg_burger_

stekta_ägg_toast_burger
Perfekt stekta ägg med hel gula blir bäst på låg värme, smör i pannan och salta bara på äggvitan. 😉

5 svar till ”Toast egg burger”

  1. BrittMarie profilbild
    BrittMarie

    Ser vansinnigt gott it., måste absolut provas.

    Gilla

  2. Sara på Vardag.nu profilbild

    Det här gillar jag! Fasen vad gott just med gula som rinner ner över biffen… Sås blir överflödigt 🙂

    Gilla

  3. Hanna profilbild

    Åh, sån här mat glömmer jag ofta bort! Så gott med stekt ägg och färsbiff. Sluurp!

    Gilla

  4. Linda profilbild
    Linda

    Vad gott det ser ut! (Trots att jag bara äter äggvita, tycker inte om gulan.) Men dina fotografier är så fantastiska att all mat ser underbar ut 🙂

    Gilla

  5. Karin profilbild
    Karin

    Du delger alltid så smaskiga men ändå busenkla recept! TACK!

    Gilla

Lämna ett svar till BrittMarie Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect