Nu ryker sista laxen sen är påskmaten slut! Grova frallor av surdeg, några kokta ägg, sallad, majonäs lite piff med citron o dill och du har härliga smörgåsar till lunch eller som som matigare kvällsfika.

Använd sista kantbiten av den rökt laxen, varm eller kall, eller gravad? Räkor kanske? Köttbullar, eller bara ägg?! Det är inte så knusligt, ta de rester du har kvar i kylskåpet och lyxa till det med ett gott bröd.

8 svar till ”Frallor med lax, påskens sista rester…”

  1. Sara på Vardag.nu profilbild

    Smörgåsar är underskattat! Perfekt sätt att gör av med lite rester och god kvällsmat 🙂

    Gilla

  2. Erica profilbild

    Jag håller med Sara om att smörgåsar är underskattat. Det där ser i alla fall supergott ut och det kan vara riktigt gott med rester. 😀

    Gilla

  3. Anna profilbild

    Inte dumt sätt alls att återvinna rester, mackor är supergott.

    Har gjort en röjning i kylen också och är av med alla rester, så nu blir det nystart 😉

    Gilla

  4. Carro profilbild
    Carro

    mm vad gott det ser ut, blev riktigt hungrig nu;)

    Snälla hjälp till och skriv under protestlistan mot skjutningar/flygningar över vättern http://www.namnlista.se/bevara-brevik-och-vattern
    läs mer om detta (http://bevarabrevik.se)

    Gilla

  5. Anna/Frostrosor profilbild

    Riktiga lyxmackor, jättesnygga!

    Gilla

  6. Anna profilbild
    Anna

    Det ser smaskens ut 🙂 Tack för jag får ta del av en helt underbar mat/bak inspirationssida 🙂

    Gilla

  7. roffekock profilbild
    roffekock

    Det känns lite som att det är Påskens tid förbi med alla äggelser. Men dina mackor är tjusiga trots att det saknas lite majo och annat småpyssel. Såja Linda lugn och fin nu, jag tror att även du tycker att påsken ska vädras ut för nu kommer VÅÅÅÅÅÅÅ…………..

    Gilla

  8. Line Marie profilbild

    Uf, din blog er altså ikke god når man er sulten! Det ser så godt ud! 😀

    Gilla

Lämna ett svar till roffekock Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect