
Ni vet ju att jag har en stor förkärlek till burkchampinjoner, jag bara älskar dom, speciellt när dom är lite mindre och gärna hela. Champinjoner i skivor som är mörka och sladdriga är inte gott! Många av er läsare har frågat om jag vet om burkchampinjoner av lite bättre kvalité men då har ni fått svaret att jag inte hittat några riktiga favoriter än!
Men NU HAR JAG DE!! 😛
Äntligen fick burkchampinjonerna lite status!
Aldrig har jag väl blivit så glad över varuprover som för dessa små burkar, tjohooo va glad jag blev! Märket känner ni säkert igen från majskorn på burk; Bonduelle! Champinjonerna är ljus och fina i färgen. Fasta i konsistensen och ingen knasig bismak som vissa kan ha av konservburken! Jag hörde mig för om även ni kunde få prova dessa små läckerbitar; självklart!!
Jag stekte skivor av ytterfilé, pressade ner en vitlöksklyfta, ringlade över balsamico, en skvätt grädde, salt & peppar och lät puttra ihop på svagvärme tills såsen tjocknat och precis på slutet hällde jag över en liten burk med små, hela champinjoner… Ojoj, så vansinnigt gott!!!
UTLOTTNING!
Så vi kör en utlottning till alla er champinjontokiga där ute! Tom. torsdag den 3 nov har ni på er!
- 8st paket med två burkar i varje lottas ut!
- Det du ska göra är att beskriva i kommentarsfältet; Vad du skulle laga med dom?




Lämna ett svar till Alexandra Pepin Avbryt svar