
Panerad fisk, kokt potatisen och en god citronsås… Det kan ju liksom inte bli fel? Jag är ändå alltid lite skeptisk till såna här färdigpanerade historier, för att inte tala om fiskpinnar som ratas helt i mitt kök! Jag provade en nyhet från findus. Lättpanerade fiskfiléer med havssalt & peppar. Det var en riktig överraskning. Renskurna filéer av pangasius med en lätt panering, riktigt krispig och smakrik för en gångs skull! Det var så in i bombens gott så jag tycker faktiskt ni kan prova ni också. Panera fisk själv är ju såklart det ultimata, men ibland får man ta genvägar också! Detta smakade precis som hemmagjort dessutom och paneringen var rikligt kryddad med havssalt och peppar! 😉

Bildkälla : Findus (presswebb)

Jag vispade ihop en sås av en klick smör, mjöl. Spädde ut med fiskfond o lite vatten, massor av pressad citron, lite creme fraiche och grädde. Örtsalt, lite extra peppar, och på slutet klippte jag ner en hel kruka dill! Grymt god till fisk!!
sås till 4 pers
Det här behöver du :
1 msk smör
1½ msk vetemjöl
1 msk fiskfond
2 dl vatten
1 hel pressad citron
1 dl creme faiche
½ dl grädde
Örtsalt
Svartpeppar
GÖR SÅHÄR :
Smält smöret, vispa ner mjölet. Slå på vattnet och fiskfonden. Pressa i citronen. Låt koka upp. Tillsätt creme fraiche, grädde och smaka av med örtsalt och peppar. Klippt ner dillen precis före servering!


Lämna ett svar till Jenny Avbryt svar