Gevalias Kaffeskola del5


Giovanni tar nu med oss med på en sista resa i kaffekunskap! Och vad passar väl bättre än en riktigt espresso, som ju faktiskt är ”kaffets kaffe”!! 😉 Han visar oss lika enkelt som alltid hur du brygger din kopp av extra finmalda bönor med hjälp av den napolitanska 3-delade espressomaskinen som säkert många av er har stå hemma! Personligen tycker jag ren espresso är på tok för starkt för min smak, jag måste ha massor med mjölk, då är jag nöjd!

Har du missat någon av kaffeskolans avsnitt kan du se samtliga filmer här, och även vara med och tävla om en resa för två till Italien! Missa inte chansen!!

width=1

2 svar till ”Gevalias Kaffeskola del5”

  1. Saralito profilbild
    Saralito

    Espresso är pyton, det håller jag helt och hållet med om. Massvis med mjölk ska det vara, gärna varm och skummad, och så med lite kanel eller kardemumma på toppen. Mmmmmm…

    Gilla

  2. Erika Skogly profilbild

    Hoppas du har kryat på dig. Kram.
    Erika Skogly

    http://smaskelismaskens.blogspot.com/

    Gilla

Lämna ett svar till Erika Skogly Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect