pastasås_kyckling
Vår lunch idag blev ett litet hopkok av lite av varje som fanns hemma.  
Här kommer ett underbart recept på en god pastasås. Perfekt när man har lite kycklingrester över dessutom. Kyckling, knaperstekt bacon, soltorkade tomater och färska champinjoner. Det kan inte bli godare! 🙂 Ikväll ”slipper” jag stå i köket för då är vi bortbjudna på middag, jag återkommer imorgon med lite Fars Dag-gott! Trevlig kväll på er allihopa!

Det här behöver du :
300 gram färdiggrillad eller helstekt kyckling
1 pkt bacon
1 gul lök
½ dl soltorkade tomater (i olja)
1 näven champinjoner
1 burk cremé fraiche
3 dl hönsbuljong
Salt & peppar
½ kruka persilja

GÖR SÅHÄR :
Finhacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Skär champinjonerna i skivor. Strimla bacon och fräs på i het stekpanna tillsammans med löken. Tillsätt champinjonerna och de soltorkade tomaterna. Slå på buljongen och cremé fraiche. Låt koka upp. Sänk värmen och tillsätt kycklingbitarna. Låt puttra ihop ca 5-8 min till en tjockare sås. Smaka av med salt & peppar. Avsluta med finhackad persilja!

kycklingsås
Pastasås på G!

6 svar till ”Pastasås med Kyckling”

  1. Johan G Noberg profilbild

    Mmmmums.
    Det var ett tag sen jag besökte dig och det ångrar jag. Det finns så många tips här så jag tror jag kastar min gamla kokbok.

    Gilla

  2. Anders Öhman profilbild

    Va!?
    Färska champinjoner!? 😉

    Dom konserverade va ju sluuut…. 😉
    /Linda

    Gilla

  3. Anders Öhman profilbild

    Tro det. Tro det. 😉

    Gilla

  4. Emma profilbild

    Tack för tipset Linda! Min familj och jag tyckte att den här rätten blev super! 😉

    Gilla

  5. Mattias Eriksson profilbild
    Mattias Eriksson

    suveränt! alltid bra recept!

    Gilla

Lämna ett svar till Mattias Eriksson Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect