
Dagens middag! Tacofisk med ostgratinerat nachotäcke! Det här blev himla gott och så blev vi av med lite rester från kylskåpet efter helgen också! Perfekt! Variera mängden tacosås efter smak och tycke, använd de färdiga på glasburk eller gör din egen tomatsalsa. Allt beroende på hur mycket tid du har såklart! Det här var gott, så det tycker jag ni ska prova om ni inte gjort det innan! Barnen får nånting i skolan som heter sjörövarfisk, det ska jag forska lite mer i nästa gång det står fisk på menyn.
Det här behöver du :
1 pkt fryst torskblock (400 gram)
1 burk tacosås mild
1 näven nacochips
½ dl riven ost
1 msk pressad citronsaft
grillkrydda
GÖR SÅHÄR :
Skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Fyll en ugnsfast smord form. Häll på tacosåsen, smula över nachochipsen, toppa med riven ost. Pressa över citron och avsluta med lite grillkrydda. Grädda i ca 30 min i 175 grader.

Jag köper ofta fryst torskfilé från ”Hemköps Nyttiga” sortiment. Perfekt snabbmat!

Slå på tacosåsen på torsken. Valfri styrka såklart, men jag använde en burk med mild tacosås för barnens skull. Tacosåsen blir ändå lite starkare när den blir varm!

Nachochips blir ett gott knaprigt täcke ovanpå fisken.

Riven ost av valfri sort, här blev det goudaost!

Fisken är klar efter ca 25-30 min i ugnen! Under tiden kokar du riset och förbereder grönsakerna.

Woilaa! Middagen är serverad. Enkel middag av div kylskåpsrensning från helgen! 🙂

Lämna ett svar till En Smak Av Karin Avbryt svar