varm_sallad
Sådär ja, nu kommer här vår kvällsmiddag! Det blev stora fisken av dagens pirogbakning! Till detta en stekt varm sallad på färsk majs, (skär av majskornen från färsk majskolv och ner i stekpannan med goda kryddor) urkärnad gurka, röd paprika en näve nötter från Go greens salladsmixer, massa paprikapulver, salt & peppar! Himla gott! 🙂

go_green_sallads_mix
Rostade nötter i en varm sallad kan jag rekommendera! Det blir knaprigt och gott! Från Go Green!

piroger_varm_sallad
Imorgon blir det kålpudding! 🙂

8 svar till ”Varm sallad med majs, paprika, gurka, & nötter”

  1. Lina profilbild

    Fisken är ju underbar!!! Du är sååå duktig.

    Gilla

  2. Pinglan profilbild

    vad smarrigt det låter med salladen. Den måste jag prova någon gång!
    //

    Gilla

  3. Minna profilbild

    Vilken tjusig pirog :). Salladen lät jättegod! Jag håller med om att nötter/frön gör mycket för konsistensen i en sallad. Gogreen är duktiga på den fronten.

    Gilla

  4. Anna/Frostrosor profilbild

    Åh, vilken smarrig sallad! Alltid roligt med nya salladstips! Ibland står man och stampar och lagar samma hela tiden!

    Gilla

  5. Johanna * profilbild

    Allt låter helt underbart! 🙂

    Gilla

  6. Johanna * profilbild

    Allt låter helt underbart! ser jätte gott ut med! 🙂

    Gilla

  7. karoline profilbild
    karoline

    Oj vilken underbar! ser otroligt gott ut.
    Jag älskar skålen också, var kan den komma ifrån tro?

    Gilla

  8. […]    Fr.vä; Majssoppa, grillade majskolvar, varm majssallad. Klicka på bilder för recept. […]

    Gilla

Lämna ett svar till Lina Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect