
Hej på er allihopa! Visst är det underbart med sommar och sol nu, fast här på ön är det väldigt växlande väder hela dagarna. Ena stunden ösregn, andra stunden strålande sol så det gäller att vara snabb i vändningarna! Nu är det dan före midsommarafton och folket börjar verkligen köa till ön! Det är lite märligt, en helg full av människor irrandes runt på gator och torg. I affärerna inga aniskten man känner igen längre och ett herrans liv och massa trängsel! Sen på måndag då är allt som vanligt igen, som om ingenting hade hänt… Tills industrisemestern förstås, för då kommer dom igen! 😀 Här har jag ett litet snabbt och enkelt recept på en god pasta som passar att äta både varm som kall tycker jag! Koktid på 4 min, sen är sommarlunchen fixad!
Det här behöver du :
Färsk tortellini till 4 port
1 förp. Ridderheims Pomamore Körsbärstomat Mozarella & Basilika
Lite smulad fetaost (Fontana)
GÖR SÅHÄR :
Koka tortellini enligt förpackningen. Blanda väl med en ask (150g) pomamore tomater och smula sedan över lite fetaost! Njut!!! Enkelt…

Ridderheims bjuder på underbara smaksatta tomater, lagom till midsommar! Det tackar vi för! Dessa gillar jag skarpt!

Det doftar helt ljuvligt när man öppnar en sån här liten ask! Själva dressingen är smarik och passar perfekt till att dressa pastan med tycker jag! Men även gott till sallad!

Fontana levererade idag dessa härliga fetaostar! Nu har jag bara provat den vanlig äkta grekiska, de två andra är fetaost från ön Lesvos som ska vara lite syrligare i smaken och med lite mindre sälta! Spännande, jag återkommer med mer om den senare!

Smaklig måltid!

Lämna ett svar till Eva Avbryt svar