
En lunch som verkligen mättar! En rejäl dagobermacka med favoritfyllningen! Jag passade på att göra lite mackor efter Pågens senaste pressutskick. Brödet är från Pågens nya Gott & Nyttigt-märkta”. ”Javisst” med 22% fullkorn (mjukt grovbröd med fullkorn) Riktigt gott efter en sväng i brödrosten och sen på med favoritfyllning! Hur ser era Dagobert ut? Vad skulle du lagt på en sån här macka?
Såhär ser min Dagobert ut :
Rostat bröd (2 skivor)
Philadelfiaost på bägge skivorna
Ett rejält lager strimlad sallad
Rökt strimlat kalkonkött
Knaperstekt bacon (kallt)
Gul paprika i skivor
Rödlök i skivor
2 skivor jarlsbergost
Ett par varv med pepparkvarnen
Flingsalt
GOTT GOTT!!
Fler smörgåstips :
Tunnbrödsrullar med keso & skinkröra




Lämna ett svar till Kalasgott Avbryt svar