Nu är grillsäsongen verkligen i gång på riktigt! Köttdiskarna i affärerna är fyllda till bredden med olika grillprodukter! Denna kväll gjorde vi egna grillspett av marinerat fläskkött samt kycklingfileér! Kvisttomater är goda att saltbaka på grillen, använd folié eller som här en tunn pajform, pensla med lite olja, strö över havssalt och låt ligga och gotta till sig medans köttet grillas. Till spetten gjorde jag en supergod marinad med en ny krydda, whiskey-BBQ från chilihouse som Dennis skickade mig, mer om den kryddan i veckan som kommer! Det blev iallfall riktigt gott!


Ett fräscht tillbehör nu när nypotatisen börjar komma är denna ljumma sallad med kokt nypotatis, lättkokt sparris blandat med örtkrydda! Så perfekt gott! Servera hela rätten med ett gott kryddsmör eller en kall sås!

6 svar till ”Grillspett med Saltbakade Tomater, Nypotatis & Sparrissallad”

  1. KarinW profilbild

    Åh vad gott! Ska testa de där tomaterna på grillen har bara bakat vanliga tomater i ugnen tidigare.

    Gilla

  2. newbiecooking profilbild
    newbiecooking

    Vilken härlig sommarmat!
    /Emma

    Gilla

  3. kryddburken profilbild

    Karin W!
    Det blir så gott, så prova!

    newbiecooking!
    Visst är det!

    Gilla

  4. ingegerd profilbild

    det såg väldigt gott ut!!Då blev ni mätta och goa!!=D

    Gilla

  5. Annsofie profilbild

    Mmmm, det där får det bli till middag i morgon! Tack för alla goda recept och härliga bilder. Det är jättesvårt att fota mat!

    Gilla

  6. kryddburken profilbild

    ingegerd!
    Jajemän! Mätta blev vi!

    Annsofie!
    Tycker att du är duktig på fota kryddburkar, allt ger sig med lite övning!

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect