
Jahapp, så har man blivit ett år äldre, tiden tickar på och snart har man nått 30-strecket… *hu så hemskt*… Men så är det! Dagens pyssel har iallfall bestått av snickrande på en smörgåstårta som dagen till ära fick bli något höstinspirerad till färgerna!
1 STOR smörgåstårta, ca 16 bitar
Det här behöver du :

Grundröran, vispad grädde + majonäs + creme fraiché, smaka av med salt & peppar!
Dela upp grundröran i tre skålar & tillsätt fyllning enligt nedan. Bred på varje lager, plasta in och ställ i kylen över natten. Garnera smörgåstårtan samma dag den ska serveras!

Lager 1, mixad fruktcocktail + finhackad burkskinka!

Lager 2, finhackade kokta ägg med tonfisk (i vatten)!

Lager 3, ärter & morötter + pepparrot!

Här en närmare bild på garnering. Hela tårtan är först täckt med grädde – majonäs + creme fraiche. Sidorna med port salut ost. I mitten skinkblandningen. Röd & gul paprika i finhackade bitar runtom mitten, sedan finstrimlad isbergsallad som ”ram” längst ut. Ovanpå det gurkskivor och skinkrosetter med vindruvor fastsatta med tandpetare. Efter det ägghalvor, räkor, små gula & röda körsbärstomater & apelsinskivor!

Lämna ett svar till Jenny Avbryt svar