kryddburken0000123.jpg
Rikigt mustig & god currykyckling även smaksatt med dragon  som ger en fin smakkombination!

4 pers
Det här behöver du :
2 stora kycklingfileér
6 dl vatten
4 små vårlök med stjälk
2 msk kycklingfond
2 tsk indisk gul curry
2 msk torkad dragon
Salt & Peppar
½ dl grädde
Maizenamjöl till redning

GÖR SÅHÄR :
Skär kycklingfileérna i mindre bitar, fräs dom i stekpanna i lite olja tills de fått fin färg. Hacka vårlöken i fina små bitar & lägg i stekpannan, låt fräsa ihop en stund. Häll sedan på vattnet & kycklingfonden samt curry & dragon! låt puttra ca 10 – 15 min, runda av smaken med ½ dl grädde om så önskas. Smaka av med salt & peppar. Servera med kokt ris eller pasta!

kryddburken0000125.jpg
Kycklingen får fräsa ihop med löken en stund!

kryddburken0000124.jpg
En god puttrande kycklinggryta med massor av dragon & curry!

2 svar till ”Currykyckling i Dragonsås”

  1. Karin profilbild

    Jag gjorde denna gryta igår och kompletterade med morötter och rödlök i också. Den blev kalasgod, tyckte hela familjen! 🙂

    Gilla

  2. Linda profilbild
    Linda

    Jag lagade den här rätten ikväll,tog purjolök istället för vårlök men det funkade bra.
    Rätten gick hem hos mig och killen , men vår 2 1/2 åring höll sig till bara ris. Fast hon vet ej vad hon gick miste om då hon inte ens ville smaka…;-)

    Gilla

Lämna ett svar till Karin Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect