
Rikigt mustig & god currykyckling även smaksatt med dragon som ger en fin smakkombination!
4 pers
Det här behöver du :
2 stora kycklingfileér
6 dl vatten
4 små vårlök med stjälk
2 msk kycklingfond
2 tsk indisk gul curry
2 msk torkad dragon
Salt & Peppar
½ dl grädde
Maizenamjöl till redning
GÖR SÅHÄR :
Skär kycklingfileérna i mindre bitar, fräs dom i stekpanna i lite olja tills de fått fin färg. Hacka vårlöken i fina små bitar & lägg i stekpannan, låt fräsa ihop en stund. Häll sedan på vattnet & kycklingfonden samt curry & dragon! låt puttra ca 10 – 15 min, runda av smaken med ½ dl grädde om så önskas. Smaka av med salt & peppar. Servera med kokt ris eller pasta!

Kycklingen får fräsa ihop med löken en stund!

En god puttrande kycklinggryta med massor av dragon & curry!

Lämna ett svar till Karin Avbryt svar