kryddburken000094.jpg
Himmelsk god kycklinggryta med rejäl kryddning!! En rikigt gryt-favorit med massa goda smaker! Servera med pasta eller ris!

4 port
Det här behöver du :
4 – 5 kycklingfileér
5 dl vatten
3 msk kycklingfond
2 msk kapris
1 msk vinbärsgelé
½ dl rött vin
5 dl hela champinjoner (konserverade)
1 burk körsbärstomater
1 gul paprika
2 msk torkade örtkryddor
Salt & peppar
Maizenamjöl till redning
ev. ½ dl grädde

GÖR SÅHÄR :
Dela kycklingfileérna i två delar per filé. Bryn dem  på hög värme så de får fin färg. Slå på vattnet, rödvinet & tillsätt fonden, örtkryddorna, kapris & vinbärsgelén. Låt brässera ca 10 min. Häll i champinjoner & de hela körsbärstomaterna & strimlad paprika! Red av med maizenmjöl & runda ev. av smaken med lite grädde! Servera till en god pasta!

kryddburken000095.jpg
En puttrande god kycklingryta!

2 svar till ”Min Goda Kycklinggryta till Pasta”

  1. Helena profilbild
    Helena

    Riktigt god gryta!! Kul att få använda burkchampinjoner igen, hade nästan glömt att det fanns!

    Gilla

  2. kryddburken profilbild

    Helena!
    Hur kan man glömma bort burkchampinjoner??? himlar med ögonen 😉

    Gilla

Lämna ett svar till kryddburken Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect