
En supermeal direkt från Öjkroken!! Regnet öser ner & det blåser stormvindar… Sista dan på semestern! 🙂

Vi gjorde hamburgersmeten med Hickory Liquid Smoke! Ger en perfekt rökig smak åt hamburgarna!
8 stora hamburgare
Det här behöver du :
1 kilo nötfärs 10% fetthalt
4 dl vatten
½ dl ströbröd
1 ägg
1 msk potatismjöl
1½ – 2 tsk liquid smoke
1 dl röd Felix grill & kebabsås
Salt & Peppar
GÖR SÅHÄR :
Rör ihop alltsammans i en skål, blanda väl & ställ i kylen några minuter. Forma till hamburgare & förgrilla på aluminiumfolié på gallret så bränner de inte fast på grillen!

Självklara tillbehör till hemagjorda hamburgare! De skivade champinjonerna har jag bara droppat över lite olivolja smaksatt med pepperoni & vitlök.

Öländsk nyskörd; Persilja, Citronmeliss, Dill & 2 sorters sallat! Härligt!!

Lämna ett svar till Kryddiga hamburgare i tomatsås « Fridas kök Avbryt svar