kryddburken000011.jpg
Sommarens första rabarber! Oemotståndligt gott med nygjord rabarberkräm!  

Det här behöver du :
1 kilo rabarber
1½ dl strösocker
8 dl vatten
2 kanelstänger
ca 4 msk potatismjöl till redning

GÖR SÅHÄR :
Sölj & skär rabarberna i bitar, lägg i kastrull & häll på vattnet & tillsätt sockret & kanelen! Låt koka upp & sjud sedan på svag värme tills rabarberna blivit mjuka, red av med potatismjöl utrört i lite vatten! Vill du istället för kräm ha en rabarbersoppa tillsätter du bara mer vatten & dra ner på redningen.

kryddburken000010.jpg
En perfekt ”hjälpa-till-i-köket-stund” för Joline!

2 svar till ”Rabarberkräm”

  1. astrid Ware profilbild

    Tusen tusen TACK för en underbar web-site. Jag bor i USA sen tjugo år (nu….vad tiden flyger! ) Och det bästa som har hänt oss de senaste 2000 åren är ju förstås The InterNet!

    Tack vare Internet, så kan jag njuta av alla goda matrecpt här (och över huvudtaget alla goda ideer och förslag!Once again, THANK YOU!/ Love/ astrid

    Gilla

  2. kryddburken profilbild

    Astrid!
    Härligt att höra! Tack själv!

    Gilla

Lämna ett svar till astrid Ware Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect