
Måndagens middagtips! Snabb, kryddig korvragu! Busenkelt & gott! Fungerar säkert med helgens överblivna grillkorvar också! 😉
4 pers
Det här behöver du :
3 kryddiga lunchkorvar
1 burk passerade tomater
1 burk champinjoner
1 gul hackad lök
2 rivna vitlöksklyftor
1 rejäl knippa färsk basilika el. 1 msk torkad
1 dl matlagningsyoghurt 8%
Salt & Peppar
GÖR SÅHÄR :
Skär upp korvarna i mindre bitar, fräs dem i stekpanna i lite olja tills de fått lite färg, lägg i den hackade löken, riv ner vitlök & låt fräsa ihop! Häll sedan på de passerade tomaterna och champinjoner. Tillsätt kryddorna och låt småputtra ca 5min. häll sist i matlagningsyoghurt & du får en fin konsistens på grytan! Servera till nykokt ris, sallad & knäckebröd!

Lämna ett svar till Kryddburken Avbryt svar