mars07-258.jpg
Jag är en riktig ”smörgås-människa” & försöker hela tiden komma på nya pålägg att experimentera fram, man tager vad man haver & så försöker man göra nåt gott av det! Här ovan är en röra på kokt krossat ägg + riven ost + kaviar! Nästan som din egen ”kalles randiga” fast mycket godare! 🙂

HÄR KOMMER NÅGRA FLER RÖROR,
passar bra till grovt bröd, nybakade baguetter etc etc… 

Krasse/Morot/Ost
– Finriven morot
– krasse el. alfalfagroddar
– Mjukost

Tonfisk/Ägg/Rödlök
– 1 burk Tonfisk i vatten
– 2 kokta krossade ägg
– 1 rödlök finhackad
– 1 burk lätt cremé fraiche

Skinka/Äpple/Ost
– strimlad skinka
– rivet äpple
– mjukost

Rökt korv/Tomat/Groddar
– rökt korv i mindre bitar
– skivade tomater
– cremé fraiche
– lättmajonäs
– mungbönsgroddar

Soltorkade tomat/Fetaost/Vitlök
– finskurna soltorkade tomter
– smulad fetaost
– pressad vilök

Kyckling/Ädelost/Tomat
– grillad kyckling i strimlor
– smulad äldelost (kvibille)
– tomatskivor

Banan/Keso/Kanel
– skivad banan
– keso
– kanel som smaksättare

Skinka/Purjolök/Philadelfiaost
– rökt skinka
– strimlad purjolök
– philadelfiaost

Lax/Purjolök/Gräddfil
– rökt lax
– skivad purjolök
– gräddfil
– salt & peppar

2 svar till ”Smörgås/baguette-röra!”

  1. Jessica profilbild

    Hej!
    Vilken underbart inspirerande sida!
    Kul att läsa både här och på er ”vanliga” blogg!
    Tack för inspiration och matidéer!

    Vänligen, Jessica

    Gilla

  2. Rejn profilbild

    Trevlig blogg med härliga bilder.

    Gilla

Lämna ett svar till Rejn Avbryt svar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect