Vill du baka ett hälsosamt, proteinbröd, inte en massa nötter och frön, utan en variant som är väldigt brödlikt och lättuggat – prova detta. Supergott och går väldigt snabbt.

26 st rutor

Det här behöver du : 

6 dl sportgryn (eller vanliga havregryn)

6 dl ICA cottage cheese mini 1,5% fett

6 ägg

GÖR SÅHÄR : 

Mixa allt med stavmixer till en slät smet och bred ut på bakplåtspappersklädd ugnsplåt. 

Grädda i 200 grader, 30 min. 

Brödet är naturligt glutenfritt och
går utmärkt att frysas in.

NÄRINGSVÄRDEN :

ICA Cottage cheese mini

Fett 1.5 g

Kolhydrat 3.2 g

Varav socker 2.7 g

Protein 12 g

Sportgryn 

Fett: 5,2 g

Kolhydrater: 61 g

varav sockerarter: 1,0 g

Fiber: 10 g

Protein: 11 g

Ägg 

Fett 9,7 g 

Kolhydrater 0,4 g 

Protein 12 g 

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect