Idag blev det en snabb pasta till middag.

Färsk spenatfylld tortellini i en sås med grönkål, örter och citron. Toppade det hela med rostade hasselnötter o oh solroskärnor.

2 port

Det här behöver du :

250 gram färsk tortellini

1 knippe grönkål

1 burk creme fraîche franska örter

Nymalen svartpeppar

Juice av en halv citron

Ca 2 dl pastavatten

Hasselnötter och solroskärnor

GÖR SÅHÄR :

Koka pastan enligt anvisning. Hetta upp en stekpanna och fräs på grönkål skuren i mindre bitar med olivolja.

Rör ner creme fraiche och vänd runt. Krydda med nymalen svartpeppar.

Sänk värmen och pressa över citronjuice, tillsätt pastavatten och pastan. Toppa med rostade hasselnötter och solroskärnor. Det var detta jag hade hemma men fungerar lika bra med pinjenötter, valnötter, pumpakärnor etc eller utesluta helt om man vill.

Bon apetit!

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect