
Här har jag bara skivat upp en fläskfilén (helstekt) tunt tillsammans med champinjoner. Kokade pastan direkt i stekpannan och blandade ner fläskfilé och svamp när pastan var al dente. Tillsatte en 3:a grädde, en matsked oxfond, salt och svartpeppar och sen fick allt koka ihop ca 5 minuter. Hur enkelt som helst och jättegott. Vill du ha lite extra syra så droppa i lite mörk balsamico och smaka av.
4 port
Det här behöver du :
250 gram barilla bavette (platt spagetti)
Ca 300 gram färdigstekt kött
1 näve champinjoner, färska eller konserverade
3 dl grädde
1 msk oxfond
Salt
Nymalen svartpeppar
Ev några droppar mörk balsamico
GÖR SÅHÄR :
Koka pastan al dente direkt i stekpannan med saltat vatten. Slå av överblivet. Tillsätt skivad fläskfilé, svamp, grädde, fond och låt allt koka upp på hög värme ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och ev några droppar mörk balsamico.

Restfest när den är som bäst!😉

Lämna en kommentar