Häromdagen gjorde jag min goda kebabgryta på jobbet fast en mildare variant. Chili och mer hetta kan du naturligtvis tillsätta efter eget tycke och smak. 😛 Grytan går väldigt fort att tillaga så börja med att koka upp riset så har du allt klart inom en kvart.
4 port
Det här behöver du :
ca 400 gram kebabkött
1 gul lök
1 finriven vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
1 burk finkrossade tomater
2 msk kycklingfond
1 tsk malen paprika
1 tsk lökpulver
Salt & svartpeppar
3 dl strimlad vitkål
GÖR SÅHÄR :
Hetta upp en stekpanna med lite olja. Fräs på kebabköttet tillsammans med löken. Tillsätt resten av ingredienserna, låt koka upp. Vänd runt noga och smaka av med salt och peppar. Tillsätt vitkålen precis före servering så den fortfarande är krispig. Servera med ris och fefferoni.



Lämna en kommentar