Måste berätta något roligt! Jag vann ju en tävling som Boxholm ost hade på instagram för ett par veckor sen och vinsten var en paninigrill, eller smörgåsgrill. Provade den första gången häromdagen och gjorde ett par goda panini med skinka, tomat och mozzarella på skivat surdegsbröd. Blev kanongoda och gick väldigt fort. Själva grillen var busenkel att rengöra med bara ett torrt hushållspapper, vilket verkligen är en fördel då jag avskyr att rengöra sånt där pilligt som som bränner fast i smörgåsgrillar med räfflor och kanter och ost som rinner ut bakom och överallt. Denna var exemplarisk och de blev fin krispig yta då den inte klämmer ihop smörgåsarna utan mer trycker lätt och det övre locket är rörligt. Rekommenderas varmt till alla panini-älskare!
Grillad panini till buljongsoppa med tortellini kan du se HÄR!
Efter en minut har de fått fin färg och osten börjat smälta så en liten stund till bara. 😉
Såhär ser den ut om nån är nyfiken.




Lämna en kommentar