
Arbetsveckan är i full gång och just nu är jag på jobbet och fixar lite lunch. Matiga goda smörgåsar är aldrig fel och kan ätas på språng eller i bilen om man så måste! 😉
Salami och brieost är min favorit, speciellt med marinerad rödlök till. Vilket jag dock inte hann med här men ett måste när man har lite mer tid.
Marinad till 2 rödlökar :
½ dl olivolja
4 msk balsamsvinäger
1 tsk pressad citron
1 tsk italiensk salladskrydda
1 tsk flingsalt
½ tsk grovmalen svartpeppar
En pytteliten nypa socker… Bara mellan tummen och pekfingret.
GÖR SÅHÄR :
Rör ihop ingredienserna till dressingen, skiva rödlöken och lägg i plastpåse. Slå på dressing och knyt ihop. Massera in dressingen i löken noga. Låt gärna ligga i kylskåpet nån timme.

Lämna en kommentar