
Vegetariska måndagar är goda måndagar och en utmaning att få min familj att äta middag utan kött, kyckling eller fisk… Eller som måndagarna ofta brukar se ut; Spagetti och köttfärssås. 😛
Jag kokade ihop en allt-i-ett pastapanna med härliga grönsaker som jag brynte tillsammans med lime och vitlök och toppade med galet mycket parmesanost. Dofterna i köket ska vi bara inte tala om – helt ljuvligt!
4 port
Det här behöver du :
4 port kokt spagetti
½ aubergine
½ zucchini
1 näve sugarsnaps
1 solo vitlök (eller 2 – 3 klyftor)
1 pressad lime
1 tsk D´Elidas chilisås
1 knippe persilja
Massor med riven parmesanost
GÖR SÅHÄR :
Skär grönsakerna i mindre bitar och hetta upp en stekpanna med olivolja. Stek ca 2 – 3 minuter så dom blir lite mjuka med fortfarande krispiga. Pressa över vitlök och lime och några droppar D´Elidas. Finhacka persilja och vänd ner tillsammans med spagetti och riven parmesan. Servera!

Enkla ingredienser till en galet god pastapanna.

Det doftar helt ljuvligt gott!

Och sist av allt, vänd ner spagetti med persilja och riven parmesan. Ät och njut… 😉

Lämna en kommentar