körsbär_recept_tips
Dagens skörd! 😛
Stora, fina körsbär bara att frossa i och vi har inte ens plockat av en fjärdedel av träden hemma hos mamma så mer kommer det att bli! De mörkröda är lite surare och passar otroligt bra till sylt, pajer och i kakor. De gulröda är sötare och allra godast att äta som dom är men också lite mjukare så dom kokar jag ofta kräm på.

 

Här kommer några tips på vad ni kan göra mer era körsbär i sommar!

 

körsbärspaj pannacotta_körsbärspannacotta
Små körsbärspajer, recept HÄR!

Körsbärspannacotta, recept HÄR!

 

clafoutis körsbärskräm
Clafoutis, recept HÄR!

Körsbärskräm, recept HÄR!

 

körsbärscupcakes_muffins_körsbärssylt rulltårtsbakelser_jordgubbar
Körsbärsmuffins med cream cheese-frosting, recept HÄR!

Rulltårts-bakelser med jordgubbar och körsbär, recept HÄR!

 

3 svar till ”Körsbärs-tider och tips på recept!”

  1. Stina profilbild

    Jag älskar körsbär! det är så gott!
    Kika gärna in till min blogg 🙂

    Gilla

  2. Petteri profilbild

    Wow vilken lyx med egna körsbär. Här i Marseille liksom i New York är folk galna i körsbär. Vilket gläder mig ☺ köpte två kilo för 5 €. Det är inte dyrt.

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect