Söndagsmiddag!

söndagsmiddagÄntligen söndag och den stundade söndagsmiddan är nu i grytan! Vad äter ni idag? (bloggar fr telefonen men blir inte klok på den här appen… Med Windows-phone känner jag inte igen mig i wordpress-appen. Hoppas det ser ok ut för er som läser!)

Äntligen söndag och den stundade söndagsmiddan är nu i grytan! Vad äter ni idag? (bloggar fr telefonen men blir inte klok på den här appen… Med Windows-phone känner jag inte igen mig i wordpress-appen. Hoppas det ser ok ut för er som läser!)

12 svar till ”Söndagsmiddag!”

  1. Karin profilbild
    Karin

    Kör med nötstek här också! Fast en variant med Mexikansk touch. Bacon i, vitlök, spiskummin, öl mm. Ska koka läääänge!

    Gilla

  2. Antonia profilbild
    Antonia

    Här är en riktig lat-dag så vi kör på rester från gårdagen… Tycker det är så kul att du lägger upp bilder på råvarorna. Inspirerande och kul att se vilka märken du använder 🙂

    Gilla

  3. Anne profilbild
    Anne

    Vi ska äta Tacos ikväll. 🙂

    Gilla

  4. Anna S profilbild
    Anna S

    Söndagar är typiska grytdagar. Den enda dagen som det finns tid för det. Det brukar bli olika köttgrytor med rotfrukter eller grönsaker

    Gilla

  5. Vicki profilbild

    Idag testade jag din krämiga kycklinggryta med soltorkade tomater. Den gick hem så den får jag göra fler gånger 🙂

    Vicki
    

    Gilla

  6. Tina Johansson profilbild
    Tina Johansson

    Slowfood revben, möra och smakrika med ugnsrostade rödbetor, ost och pinjenötter tillsammans med sallad. Wienerbröds-semla till efterrätt, mums!!

    Gilla

  7. Louise profilbild
    Louise

    Åhhh! Slottsstek som är så gott. Vi har ätit nutellamackor och glass. Ungefär det man får i sig när man är förkyld…

    Gilla

  8. Camilla profilbild
    Camilla

    Jag tänkte göra minipajer med smördeg och pinjenötter som du gjort tidigare till en buffé. Vilken omkrets på aluminiumfofmen har du haft? Är 7,5 lite för stort?

    Gilla

    1. kryddburken profilbild

      Camilla!
      Det funkar fint med 7,5! 🙂

      Gilla

  9. annica profilbild
    annica

    Hade oxå kött gryta på så mycket gott högrev bacon färsksvamp paprika vin m.m. Små puttra i 4 tim. Men som vanligt blir alltid mitt kött segt o torrt. Varför???

    Gilla

  10. Morten profilbild

    Søndager er tid for å kose seg litt ekstra ved middagsbordet.

    Gilla

  11. kryddburken profilbild

    annica!
    Låt grytan småkoka ett par timmar till (ibland låter jag min stå på 6-7 timmar) och använd kött av god kvalité! Det blir mört ju längre det får koka, jag lovar! 🙂
    /Linda

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect