Tack för alla himla goa tips jag fick igår. Det blev till slut en salig blandning och en kombination av era tips! Men himmel så gott! Jag fräste på finhackad purjolök och vitlök i stekpannan, salt & grovmalen svartpeppar. Pudrade över mjöl och rörde ner, spädde med gräddmjölk till en tjock sås. Ställde den åt sidan en stund och skivande hela burkchampinjoner och rörde ner.  Bredde röran på rostbröd, skar tunna skivor kassler (mycket godare och dessutom billigare än påläggskinka). Tomater på varje och sen riven ost, oregano och Lawry´s krydda! Det blev verkligen supergott!!! Alltid kul att hitta nya favoriter!


Purjo/vitlök & champinjonröran är på!


Sen tunna, tunna skivor av kassler och tomat!


”Jappaleno-mannen” skulle ju ha sitt på en rad också! Ni har väl inte missat det klippet förresten!? 😛 Ni bara MÅSTE kolla!!! De är Nickes humor de! Eller ja, jag erkänner att det är mina sjuka humor också! Kolla på klippet här, ”Hard man eats chili pepper” >> 


Sådärja! Bara att hugga in!

15 svar till ”Och såhär blev varma mackorna!”

  1. Hanna profilbild

    Underskattat! Såå gott.. jag och sambon brukar köra på varma mackor om vi ätit tidigt elr så =)

    Gilla

  2. Matskafferiet profilbild

    Så enkelt men ändå så gott 😉

    Gilla

  3. Martina profilbild

    Varma mackor är alltid gott!

    Gilla

  4. Elina profilbild

    Varma mackor är ju så himla gott!

    Gilla

  5. mela profilbild

    älskar varma mackisar 😀

    Gilla

  6. Ellinor profilbild

    Jag brukar ta överblivet grillat kött, strimla det och blanda med finhackade tomater, pressad vitlök, gräslök samt mozzarellaost. Den röran landar sen på någon form av bröd, oftast delade baguetter eller ciabattabröd och sedan in i ugnen. Smaskens tillsammans mad aioli och lite grönsaker 🙂

    Gilla

  7. Fröken Dill profilbild

    Grillad kyckling, stekta grönsaker, majs, svarta bönor, grillsås, gräddfil och ost! Varma mackor är toppen.

    Gilla

  8. Annkila profilbild

    Tack för allt gott du bjuder på, har säkert gått upp flera kg sen jag började besöka dig 🙂
    Jag skrattade gott åt din man, härligt när man kan bjuda på sig själv.
    Ha en bra dag!

    Gilla

  9. kryddburken profilbild

    OPSSS… Så de kan bli! 😉
    Det är alltså inte min man som är med i klippet! 😛
    Det är ett klipp han gillar skarpt bara!
    /Linda

    Gilla

  10. Madeleine profilbild

    såg himla gott ut!!

    Gilla

  11. KarinW profilbild

    Ha ha ha jag ska gå och vattna mina jappalenos snart! Varma mackor var en evighet sedan och du gjorde flera goda lager liksom, mums!

    Gilla

  12. Pia profilbild
    Pia

    Klippet med den urläckre ”JAPALENO” killen kommer på min FB sida. Jag skrattade så att tårarna rann (=rinner fortfarande).
    Mackorna såg också goda ut. 😉

    Gilla

  13. Lina S profilbild

    Ser riktigt smaskiga ut!!

    Gilla

  14. Freedomtravel profilbild

    Gott med varma mackor! Och håller med om att kassler är ett bra pålägg. Mycket mer prisvärt och oftast godare än skinka. Vi köper oftast kassler eller möjligtvis skinka i charken när de har extrapris.

    Gilla

  15. Ingela profilbild
    Ingela

    Var tvungen att göra varma mackor när jag såg det här receptet. La på lite mozzarella och körsbärstomater ovanpå svampröran. Såååååå gott!

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect