
Slänger in ett snabbt lunchtips! Snart ska vi iväg på innebandy och med en tur till stallet & ridning på förmiddan behöver batterierna laddas! Den här salladen är matig och mättande och ungarna älskar den! Jag körde en plåt grillade kycklingklubbor tidigare i veckan som fanns kvar i kylen. Dessa blev perfekt att strimla ner i en makaronisallad! Simpelt, men gott!
Det här behöver du :
1 kilo grillade kycklingklubbor
½ isbergssallads huvud
½ gurka
3 tomater
1 burk majskorn
Dressing :
½ liten burk cremé fraiche
2 msk sweet chilisås
Grillkrydda
GÖR SÅHÄR :
Koka pasta till ca 4 port. Strimla sallad, skär tomat & gurka och bena ur köttet från kycklingklubborna. Blanda alltsammans i en rymlig förvaringsburk med lock. Vänd ner ingredienserna till dressingen och rör om! Färdigt! 🙂

Lämna en kommentar