
Hej på er allihopa! Ja, nu är jag online igen efter en liten bloggsvacka! Här på ön är det riktig sommar nu! Flugor, mygg, gräsklippning, svett, turister, glass och skolavslutningar i antågande! Härligt inte sant! Och på matbloggarfronten har det hänt en hel del. Anne har fått en liten baby chef”; Titus, såå otroligt söt! Och allas vår Gitto är nu tillbaka på taffel! Inte illa! Här tänkte jag bara fresta er lite med en supersnabbis med fyra enkla ingredienser! Jag har lite på lager nu efter ett litet uppehåll så det kommer mera, jag lovar! Hoppas ni alla har det förträffligt i sommarvärmen och njuter av en massa god mat! Stor kram till er!!
Det här behöver du :
Färsk tortellini till 4 port
1 påse färsk bladspenat (ca 200g)
2 dl grädde
1 dl finriven parmesan
Salt & grovmalen svartpeppar
GÖR SÅHÄR :
Koka pastan enl. förpackningen. Häll av vattnet, slå på grädden och lägg i bladspenaten. Ställ tillbaka kastrullen på spisen, riv ner parmesanossten och rör om hastigt så allt blandar sig! Krydda med salt & svartpeppar! Servera genast!

Lämna en kommentar