lax
Stekt lax går att variera på en mängd olika sätt, här har jag valt en cidersås till och det ger verkligen en extra liten puff åt det lyxiga hållet! Riktigt gott! Grönsakerna går naturligtvis att byta ut till det som finns hemma! Middag på 20 min! Enekelt & väldigt gott!

4 port
Det här behöver du :
1 klick smör
4 laxfileér
½ purjolök
½ squasch
½ orange paprika
½ röd paprika
100 gram haricots verts
1 ½ dl äppelcider
1 förp. Milda mini mat 7%
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Smält smöret i stekpannan och stek laxfileérna på bägge sidor så de får fin färg. Skär grönsakerna i mindre bitar och lägg ner i stekpanna. Låt allt få fräsa ihop ca 5 min. slå på milda mini mat samt äppelcider! Sänk värmen och låt allt småputtra ca 5-10 min. Servera med ett gott ris!

2 svar till ”Stekt Lax med Grönsaker i Cidersås”

  1. Solan profilbild

    Sååå gott det verkar. Jag letade efter ett nytt Laxrecept för jag hade snöat in på min Vitvinsbrässerade Lax. Vi börjar bli ganska trötta på den nu. Tack ska du ha och ha det gott. // Solan

    Gilla

  2. kryddburken profilbild

    Solan!
    Vitvinsbrässerat är gott, riktigt gott! Men variation är kul! 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect