kryddburken000097.jpg
Grillade kycklingspett är enkelt & gott en lördagskväll! Här med en grön blandad sallad med babyspenat, ekbladssallad & isbergs mm. Såsen har jag rört ihop med gräddfil, ett knippe klippt gräslök, 1 pressad vitlök, salt & peppar!

kryddburken000096.jpg
Skär 3 kycklingfileér på längden, trä dem på spetten & pensla med valfri grillolja/marinad. Här har mannen grillat dom med locket på för att få dom extra saftiga, vänt dom ca 1 gång/minut & penslat på mer marinad vi varje vändning, totalt ca 15 – 20 min. Min man är en toppengrillmästare, det här var supergott!

Ett svar till ”Grillade Kycklingspett på Grön Salladsbädd med Kall Sås”

  1. Vakare profilbild
    Vakare

    Det där ser verkligen sanslöst gott ut !!!

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect