kryddburken000092.jpg
Fullkonrscrepés fyllda med köttfärssåsen som blev över sen storkoket i måndags! Enkelt & jättegott! Fyllningen går ju att variera till vegetariska alternativ med champinjonstuvning eller rotfrukter.

kryddburken000093.jpg 

10 – 12 st crepés
Det här behöver du : 
4 dl Vetemjöl special med fullkorn
7 -8  dl mjölk
4 ägg
1 tsk salt
25 gram smält smör

GÖR SÅHÄR :
Häll mjölet i en bunke, häll på så mycket mjölk att det lätt går att vispa ihop mjölet i mjölken, häll på resten av mjölken. Tillsätt äggen + salt + smält smör. Grädda pannakakorna, det blir ca 10 – 12 st. lägg på fyllningen och rulla ihop. lägg crepsén på ugnsfast form & strö över lite riven ost. Grädda på 200 grader ca 15 – 20 min tills osten blivit knaprig! Servera med en vitkålssallad & morötter.

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect