
Fullkonrscrepés fyllda med köttfärssåsen som blev över sen storkoket i måndags! Enkelt & jättegott! Fyllningen går ju att variera till vegetariska alternativ med champinjonstuvning eller rotfrukter.
10 – 12 st crepés
Det här behöver du :
4 dl Vetemjöl special med fullkorn
7 -8 dl mjölk
4 ägg
1 tsk salt
25 gram smält smör
GÖR SÅHÄR :
Häll mjölet i en bunke, häll på så mycket mjölk att det lätt går att vispa ihop mjölet i mjölken, häll på resten av mjölken. Tillsätt äggen + salt + smält smör. Grädda pannakakorna, det blir ca 10 – 12 st. lägg på fyllningen och rulla ihop. lägg crepsén på ugnsfast form & strö över lite riven ost. Grädda på 200 grader ca 15 – 20 min tills osten blivit knaprig! Servera med en vitkålssallad & morötter.


Lämna en kommentar