kryddburken000023.jpg
En kryddig & god chutney till sommarens alla grillningar! Håller sig i kylen 2 månader i tätslutande burk!

Det här behöver du :
700 gram tärnade rabarber
1 mogen mango skuren i bitar
1 hackad röd lök
1 ½ dl strösocker
5 skivor av röd chili
½ tsk cayennepeppar
1 tsk kanel
2 kanelstänger
2 dl äppelcidervinäger
½ tsk salt

GÖR SÅHÄR :
Blanda samtliga ingredienser i en stor kastrull, låt koka upp, sänk sedan värmen & låt hela chutneyn puttra ca 35-40 min. Häll upp på glasburk, förvara sedan i kyl!

kryddburken000024.jpg
Härliga färger av en lite annorlunda chutney!

Ett svar till ”Rabarber/Mango Chutney”

  1. Kinna profilbild

    Låter gott och lite likt en grillsås jag gjorde för några veckor sedan. Kombon rabarber och kanel är super.

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect