
Hemmagjorda pitabröd, vitkålssallad & kebabkött i tomatsås! Fefferoni & massa vitlökssås! Gott fredagsmys!!
Det här behöver du :
– Pitabröd recept se nedan
– Röd kebabås med tomat (den här såsen värmer jag också kebabköttet i före servering)
– Vit kebabsås med vitlök
– Strimlad vitkål
– Fefferoni
Vit kebabsås :
4 dl turisk yougurt el. matlagningsyoghurt
4 pressade vitlöksklyftor
½ tsk vitvinsvinäger
En nypa torkat mynta
salt peppar
Röd kebabsås :
2 dl tomatpure
½ dl aivar relish
½ dl rapsolja
2 msk tigersås
Salt & Peppar
cayennepeppar
Finhackad persilja & basilika
* TIPS!!
Ett fiffigt tips är att stoppa kebaben i ett kaffefilter till små ostyriga barnafingrar! 🙂

Lämna en kommentar