
En helt vanlig middag… Kött & potatis… Men nedrans så tråkig emellanåt! Torr tråkig kokt potatis, segt kött & urtjatad trist brunsås…. Om och om igen…
Nä, nu piffar vi till det lite! Sätt lite färg & mer smak på potatisen genom att koka den skivad i buljong & finhackade grönsaker och du har en helt ny potatisrätt att servera! Enkelt, bara lite fantasi! Köttet då?! Här hade vi en liten bit skinkstek i kylen från helgens grillning, den skar jag i skivor och stekte i olja + kryddor, (Salt & Peppar + Lawry´s) hetta upp med vitvinsvinäger, en gnutta grädde bara för smakens skull och sen mjölk. Låt stå och puttra på svag värme ca 15 min så har du ett mört kött med en god uppfriskande sås, en touch från provence! 😉

Skivad kokt potatis, har fått koka på svag värme i kött&grönsaksbuljong tillsammans med finhackad purjolök + röd paprika!

Lämna en kommentar