Uncategorized

Pappa Blå levererar


Hej allihopa och hoppas ni njuter av en fin lördagkväll. Nicke och jag är precis hemkomna från stan där vi var nere och åt på Pappa Blå. Så otroligt gott och med högsta betyg på både mat, service och stämning. Nicke tog burgare med västerbottensost (såklart) med dom tre tillhörande såserna och jag provade en schnitzel för ovanlighetens skull istället för pizza. 

Det var en rejäl portion så den delade jag med mig av lite till Nicke samt fick lämna både kött och potatis men inte för att det inte vad gott, det var bara SÅÅÅÅ mycket mat. Valde kokt potatis till och den skålen hade lätt räckt till två-tre personer enligt mig. Men bara tummen upp, allt jättegott o toppenstämning som vanligt. Bättre för mycket mat än för lite. Mycket folk på ön är det också denna helg så vi var inte direkt ensamma, bara roligt med folk i rörelse igen. 

 

Ha en fortsatt fin kväll! PUSSAR FRÅN ÖLAND 

 


Schnitzel med klassiska tillbehör. 

4 svar till “Pappa Blå levererar

 1. Pia skriver:

  Förr så kunde jag bara inte tänka mig brunsås till Schnitzel, men numera älskar jag det!!
  Kanske rent av lär mig att tycka om Kapris någon gång. Ännu så länge så åker dom över till makens tallrik Trevlig Valborg!

 2. ljuva julia skriver:

  Det ser ju uuuuunderbart ut!

 3. Karolina skriver:

  Oj! Det var verkligen inte lite potatis för en portion ^^ Haha Generöst men kanske lite slöseri då inte många borde orkar äta upp det där på egen hand.

 4. Ann-Marie skriver:

  Gu’ va gôtt, dä’ ser ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.