Husmanskost

Schnitzel med stekt potatis och sås


Överbliven potatis finns ofta här hemma. För de mesta gör jag vita kroppkakor av den men tärnad och uppstekt i smör, ströbröd och goda kryddor är den inte heller fel! Här fick det bli till stekt schnitzel och en buljongsås. 

 
Gör det här inlägget lite som ett test då jag bytt mobil från Nokia Lumia 930 till iPhone igen. iPhone 6s plus, och hittills är jag riktigt nöjd med kameran och att äntligen kunna få tillgång till alla appar man vill ha. Windows-telefonerna är ju något begränsade där men eftersom jag var så nöjd med den i övrigt så har den hängt med ett par år i hopp om att fler appar skulle släppas, men inte… 

 
Nu har jag både bloggappen, en bra bildredigeringsapp där jag kan ändra pixelbredden på bilderna och allt verkar funka kanon hittills! 😀 Kameran är jag supernöjd med dessutom! 

 
Kommentera gärna om ni tycker inlägget ser normalt ut och tipsa mig om vad ni ätit för middag idag! Det är alltid lika kul att veta. PUSS på er så länge. 

4 svar till “Schnitzel med stekt potatis och sås

 1. Tobbe Lundberg skriver:

  Själva inlägget ser ju bra ut, men det som kommer efter är ju lite konstigt… 🙂
  http://i.imgur.com/EuLmTx7.png

  Vi har middagen i ugnen just nu. Blir paj 🙂
  Baserat på http://www.zeta.nu/recept/varmratt/vegetarisk/italiensk-paj- men som vanligt lite modifierat 🙂

 2. kryddburken skriver:

  Tobbe!
  Tack, de de i slutet kan jag inte styra men jag hoppas teknikern på TS snart får ordning på de också.
  /Linda

 3. Viola skriver:

  Sonens tur att göra middag (han har en dag i veckan) och det blir ugnspannkaka med extra allt 🙂 Jag är bara glad att jag inte behöver laga mat, så jag tackar och äter!

 4. Elisabeth skriver:

  Denna reklam.. Borås camping, ligger över kommentarerna. Går inte att klicka bort. Synd, för kul att läsa dom, och ibland får man tips där också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.