Tävlingar

Tävling – Vinn 4 paket Maldon smaksatta flingsalt

maldon_flingsalt
Ett litet livstecken från mig får inledas med en tävling, det kan passa bra tycker jag! Håller så sakta på att ta mig tillbaka till verkligheten, till köket och kastrullerna efter en fruktansvärd magåkomma med illamående och kräkningar i tre dar, men nu börjar jag se lite ljus i tunneln och får i mig lite mer än bara vatten utan att det kommer upp. Salta pinnar är bra att knapra på om man är magsjuk för saltet är ju ganska viktigt för kroppens balans när man förlorar mycket vätska.

Och apropå SALT! 😛 Nu är det tävlingsdax! 

3 stycken vinner varsitt paket med dessa fyra smaksatta flingsalt från Maldon. Ni kommer säkert ha stor glädje av det till grillning, marinader, sallader och rubs kan jag tänka mig. Min fråga dock är;

Med vad skulle DU smaksätta ditt eget flingsalt?
Lämna ditt svar här i kommentarsfältet senast söndag 20 juli. Vinnarna presenteras därefter här på kryddburken.

Lycka till! ♥

114 svar till “Tävling – Vinn 4 paket Maldon smaksatta flingsalt

 1. Monica Hellström skriver:

  Jag skulle vilja ha ett smaksatt salt med lakrits, kanske lite anis eller fänkålsflingor i??/Monica

 2. Natalia A. skriver:

  Jag skulle smaksätta mitt med chili, kan användas både i matlagning å en liten twist i bakning, speciellt choklad vilket är favoriten här hemma!

 3. Malin K skriver:

  Jag skulle smaksätta med citronskal och dill, älskar dill! Speciellt till fisk, och då är ju även saltet ett måste 🙂

 4. Erika Persson skriver:

  Jag skulle smaksätta det med mina 2 favoriter vitlök och hetchili. Det passar till det mesta rubb till grillningen och god smak till grytan på vintern.

 5. Lovisa Persson skriver:

  Jag skulle vilja smaksätta salt med polkagris och göra en kladdkaka med polkagris för att sedan strö denna söt, stark salt blandning lite uppe på. Det verkar kanske helknasigt men ändå så fantastiskt!

 6. eva skriver:

  smörstekta små nypotatis med sesamfrö och lite rosmarin +smaksatt flingsalt blir mycket gott

 7. Cizzi skriver:

  Jag skulle smaksätta mitt salt med vinäger! Älskar kombinationen salt/vinäger och tror att det saltet skulle vara underbart på majskolvar, rostat bröd, potatis, pommes etc.

 8. Morgan skriver:

  Skulle vilja smaksätta ett flingsalt med ÄKTA paprikapulver från Ungern. Till det skulle jag gärna flinga i lite RIVEN vitlök. Riven från ett typ ostrivjärn. Mumma, tror jag. (Eller jag vet att det är riktigt gott)

 9. B-M Gustafsson skriver:

  Vitlök helt suveränt, dill och citron också, men hade jag flingsalt skulle jag ”hemkärna” smör av grädde och blanda samman detta. Jag vet att då behövs inte pålägg på smörgåsen…..

 10. Klara skriver:

  Jag hade tyckt det vore jättepraktiskt med ett ”smokey salt”. Typ rökt havssalt. Skulle nog vara gott till allt från marinader till att helt enkelt krydda kött eller tillsätta i lite heta dipsåser. Kul för oss som bor i lägenhet och inte har möjlighet att grilla!

 11. Johanna skriver:

  Jag skulle smaksätta med vitlök, persilja och paprika, den kombon är oslagbar!!!

 12. Sophie Michelle Persson skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla! Chili, skulle jag smaksätta salt med! =)

 13. Ann skriver:

  Jag skulle smaksätta mitt salt med tryffel, galet gott!

 14. Therese Sundholm skriver:

  Timjan till mitt hårda fröbröd som jag bakar mumsigt så det förslåt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.