Dryck

Sommarsaften är färdig!

flädersaft_blandsaft_sommarsaft_recept
Äntligen är den klar, 6 dygn har den stått i kylskåpet och blivit omrörd i lite varje dag, men idag var den mogen och jag har precis hällt upp den på flaskor. Nu måste jag bara fylla frysen med is och sen kan man njuta av ett glas iskall saft i skuggan under parasollet… 😛

Jag gjorde saften med fläder som bas och blandade ner lite jordgubbar, körsbär, vindruvor, ananas och röda plommon. Detta är nog den absolut godaste saften jag gjort och flädersmaken framträder precis som nummer ett som den ska! Receptet hittar ni HÄR!

koka_saft_flädersaft_blandsaft

spmmarsaft
Fina glasflaskor fyndar jag på loppis för en 5-krona styck!

flädersaft_glasflaskor_loppis

Vill du göra ren flädersaft har jag ett gott recept även HÄR!

5 svar till “Sommarsaften är färdig!

 1. Fröken Dill skriver:

  Vilken härlig färg på saften! Vi är inga stora saftkonsumenter, men en mindre sats flädersaft har jag på gång. Gott i drinkar och efterrätter om inte annat.

  Sommarhälsningar från fröken Dill

 2. Sebastian skriver:

  Åh vad gott det ser ut!

 3. Jag älskar verkligen fläder saft! Jag blandade i lite saft i grädden när jag gjorde pannacotta sist, serverade med jordgubbsås! Blev fantastiskt gott!

  Har du något roligt recept att göra med saften?

  🙂

 4. Anna J skriver:

  Hemmagjord saft är så gott. Ska göra en omgång när vinbären är mogna. Ha ett fortsatt härligt sommarlov du och din familj!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.